2022

2022

Wat vloog het jaar voorbij......

Wat een bijzondere mensen heb ik ontmoet en leren kennen. Wat ben ik dankbaar voor al die bijzondere verhalen, momenten, openheid en vooral vertrouwen die ik van jullie allemaal heb gekregen. De openheid, de liefde , de emoties en vooral de samenstroom is met geen enkel pen te beschrijven.

Ik heb mooie en grote sprongen gemaakt in 2022. Waar ik wekelijks de kwetsbaarheid mag ontvangen in een Hospice, me verdiep in integraal klankwerk en dit kan en mag delen met jou, ik nog dichter bij mezelf ben gekomen en ik als BRON kan en mag zijn, Ik mezelf heb bezongen, gewandeld hebt met een bijzondere collega coach @boostofenergy en mooie stappen heb gemaakt, op Reis ben gegaan bij een Reis voor Jezelf met een bijzondere andere collega coach @kindercoachlangweer en zo nog vele andere mooie momenten/paden en inzichten.

En wat heb ik ook van een hoop afscheid genomen die niet meer in mijn leven passen, anders in het leven staan, op een andere frequentie zitten of helaas overleden zijn.

Een zwaar en zeker vruchtbaar jaar met vele dalen en nog meer dalen en nog meer dalen Waardoor ik steeds dieper ben gezakt en mezelf (h)eerlijk ben tegen gekomen.

Dankbaar, zuiver en puur zijn voor mij de woorden van 2022

Ook bedank ik jou! Voor wie je was, wat je deed en dat je er was.

Tot volgend jaar

Dikke knuffel

#samen #2022 #doei #mooijaar #levensweg #coach #robdriessencoaching