Ik weet de weg


Dwalend door de jaren

Telkens terug in het oude spoor

Vallen en opstaan, vallen en opstaan

Vermoeid, eenzaam, overlevend en moe

Dag in dag uit, dag in dag uit

Klauterend het oude spoor trachten uit te komen

Vallen en opstaan, vallen en opstaan

Zoekend naar de weg

De sporen worden dieper en dieper

Vallen en opstaan, vallen en opstaan

 

Ik weet de weet de weg van vele sporen. Ik ben diep gegaan en nog dieper en ook zelf nog dieper. Ik bied jou een handreiking om uit jou spoor te komen en je horizon te verbreden. Samen op zoek naar jou stip op de horizon. Je zult zelf deze stap mogen maken. Jij hoeft niet alleen te zijn. Zoek de ervaring op, deze mensen begrijpen jou, voelen jou en erkennen jou!

Ik ben Rob Driessen en ervaringsdeskundige op ADHD, JEUGDTRAUMA’S, SYSTEEMFOUTEN, AGRESSIE, VERSLAVINGEN, MISHANDELINGEN en nog wel een aantal andere etiketten.

Waar ik als kind elke dag moest overleven en 24 uur in stress heb geleefd. Gepest, mishandeld geestelijk en lichamelijk, buiten gesloten en leven in de angst van de wereld. Niemand die iets voor mij kon en blijkbaar wou doen. Wat voelde ik me alleen. Familie, vrienden, school, justitie, Jeugdzorg, voogden, kindertehuizen, pleeggezinnen en ga zo maar door. Niks veranderde het en ik kwam steeds terug in dezelfde schit zooi. En ja dat was mijn jeugd en deze erfenis heeft zo zijn gevolgen gehad in mijn puberteit en jong volwassenheid. Daar wellicht later een keer meer over.

Mijn pure kennis door ervaring heb ik in de laatste 15 jaar omgezet naar een (zelf) studie tot bewustwording coach.

Er is maar 1 iemand wie je lijd in het leven, 1 iemand die jou op een nieuwe koers kan zetten, 1 iemand die je echt tot elke cel kunt vertrouwen en volledig op kunt bouwen….en dat ben jezelf. En ja ik voel alle weerstand…ja maar…en nee die…. Enz enz. Natuurlijk zijn die mensen je ook waardig alleen de essentie van deze boodschap ligt ergens anders

En mensen zoals ik heb ik gemist in mijn leven. Wat had mijn leven er anders uitgezien en lichter gemaakt. Ik begrijp heel goed dat een ervaringsdeskundige leuk klinkt maar bloter als dit kun je in mijn ogen niet gaan

Mijn wonden, eenzaamheid, overleven, klappen, vernederingen, veroordelingen, onbegrip, trauma’s, mishandelingen, pesterijen en nog wel een paar dingen zijn met geen enkel pen te beschrijven en ik weet wat het is.


En besef echt dat een pesterij op het werk voor mij net zo belangrijk is dan een klap van mijn vader. Het gaat erom wat het met jou doet. Klein of groot ik help je uit de goot. Helpen is wat anders dan het voor je doen. Ik kan je een handreiking doen. Deze aanpakken, jezelf optrekken en de stapjes erna is aan jou.

Ik ben Rob Driessen beschadigd, getekend en eruit gekomen. Ook jij bent van harte welkom

En zo heb ik maart als open kaart doorlopen. Waar ik je een stuk van mezelf heb geschonken.