Op avontuur

Op avontuur

Vandaag is de dag om mijn eigen reis te vervolgen nadat ik de keuze heb gemaakt om dit schooljaar een andere route te nemen en mijn koers te veranderen.

Na alle stormen op zee is nu de tijd van kalmte gekomen en verschijnen aan de horizon al wat positieve en mooie nieuwe dingen. Waar het oude losgelaten is om het andere te omarmen.

na mijn ontmoeting tijdes een masterclass vorig jaar was ik al gelijk erg geintereseerd. In mijn verslag schreef ik dit:

" Zoals een wijs vrouw vorig jaar tegen mij zei “Rob je wilt je eigen muziek laten klinken” nadat ik een saxafoon les had aangevraagd, is het wellicht een klankschaal of beiden. Het voelt als thuiskomen en de vlinder (pim)heeft mij zoveel inzichten gegeven. Ik mag (nog) meer in mijn eigen kracht gaan staan. In me eigen overtuiging gaan geloven en leven. Waar ik bij andere terug houdenheid zie omdat ik dit (h)erken en bij de andere een rol vol overgave en dit mezelf ook wens."

Betekenis voor mij: De vlinder staat voor transformatie

En laat ik ditzelfde gewoon ook als start opdracht geschreven hebben van deze opleiding. Zo mooi weer om te ervaren.

Waar ik in dit leerjaar op zoek ga naar de diepere stilte in mezelf en de gids van dit prachtige leerjaar Pim de Groot mij en ons zal leiden langs de prachtige klankschalen van de Academie voor Klank.

Waar we met ons reisgezelschap dit jaar op verschillende dieptes en verschillende soorten reizen zullen maken.

Om na dit jaar de integraal klankwerk af te ronden en deze toon verder de wereld in te brengen. En zodat ik alles nog meer in het geheel aan kan spreken. Op ook op trillingsniveaus de diepte in te gaan. Met klank of juist met stilte.

En wat was het een wonderbaarlijke dag. Mooie en zeer interessante mensen ontmoet en genoten van de mooie lessen van Pim.

Waar de koeien heerlijk achter ons in de wei stonden

Betekenis voor mij: Het krachtdier Koe heeft een warme energie, die ook verondersteld werd beschermend te werken

En de dag eindigen met diverse libelles

Betekenis voor mij: De libelle als spirit animal betekent dan ook transformatie in je leven!

Heerlijk genoten en ervaren van de klank massages. De zonnestralen verlichten mijn pad naar huis en de toon is gezet.

Wil jij ook de toon in je leven veranderen? Bel mij gerust eens vrijblijvend op 06-57537561 en mailen mag natuurlijk ook info@robdriessencoaching.nl

#route #andereweg #stilte #robdriessencoaching #klank #klankschaal #koers #verandering